Футболни прогнози
Основни Англия
Германия
Испания
Италия
Франция
Холандия
Други Австрия
Аржентина
Белгия
Бразилия
България
Гърция
Дания
Ирландия
Исландия
Норвегия
Полша
Португалия
Румъния
Русия
Словакия
Словения
Сърбия
Турция
Украйна
Унгария
Финландия
Хърватска
Чехия
Швейцария
Швеция
Шотландия
Други
Приятели

Прогнозите.инфо - условия за ползване

Общите условия на Сайта Prognozite.info съдържат правилата за ползване на съдържанието на сайта от Посетителите му.

Съдържанието на сайта се изразява в публикуването на футболни прогнози за изхода на предстоящи футболни мачове, като вероятността за крайният изход на даден двубой се изчислява по специфична система за футболни прогнози. Всички посетители на Сайта се считат за Потребители на ресурсите му. Предоставянето на футболни прогнози в него няма за цел да подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности. Сайтът е създаден с образователна и развлекателна цел и призовава към отговорно залагане. Сайтът НЕ носи отговорност за материални и/или всякакви други загуби в резултат от използването на футболните прогнози в него, както и за достоверност и висока познаваемост на системата за футболни прогнози, която е описана и използвана в него. Също така се задължава да не търси финансова и/или друг вид компенсация за Екипа си при евентуални печалби на своите Потребители, при използването на прогнози, публикувани в сайта Prognozite.info.

Футболните прогнози, публикувани на сайта, са анализи на моментната форма и възможности на отборите, участващи в избраните срещи, като се вземат предвид фактори като класиране, директни срещи м/у тимовете и последни срещи на отбора домакин. На базата на системата ние предоставяме напълно безплатно за всички потребители на сайта прогнози за изхода на тези двубои. Футболът е непредвидима игра и често има фактори като ранен гол, контузия на водещ играч и други такива, които могат да променят изхода на двубоя и да провалят прогнозата. Затова ние не носим отговорност за верността на прогнозите. Избраните срещи за деня могат да варират, в зависимост от броя футболни срещи, които се играят през настоящият ден, като в дните с малко мачове, може и да липсват прогнози, а за дните с много мачове, да има повече информация и от наша страна. Сайтът поддържа и Архив на прогнозите, който може да се разглежда напълно безплатно от всички посетители на сайта. Но нито една част от публикуваното съдържание в Сайта обаче, НЕ може да бъде копирана и/или разпространявана по никакъв начин, без ИЗРИЧНОТО писмено съгласие на Екипа на Сайта, в рамките на Закона.

Сайтът не носи отговорност за верността на публикуваната информация.

На Сайта може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за публикувано съдържание извън домейна Prognozite.info.